OVER MIJ

Tunnel
Referenties

Gedreven door de liefde voor het beeld begon ik als fotograaf in bijberoep in 2014.
Al snel ging ik aan de slag als dorpsfotograaf van de gemeente Aalter waarvoor ik evenementen fotografeer maar ook beelden verzorg voor brochures, affiches, de website en het gemeenteblad TotAalter.

In 2016 begon ik als concertfotograaf samen te werken met muziekzine Luminous Dash. Voor hen fotografeerde ik sindsdien honderden concerten. Ook voor De Gentenaar, magazine Jazz&Mo', als huisfotograaf voor het Gentse Boomtown festival, 't Endezomer festival en sinds 2019 als huisfotograaf bij muziekcentrum De Handelsbeurs en Gent Festival van Vlaanderen maakte ik fotoreportages.

In september 2018 werd ik fulltime fotograaf en legde ik mij verder toe op bedrijfsfotografie en het fotograferen van evenementen voor onder andere Damiaan Actie, Platform-K, provincie Oost-Vlaanderen, Kom Op Tegen Kanker en vele anderen. Voor uitgeverij Lannoo verzorgde ik de portretten voor het boek "Bij Ons In Het Dorp" dat in de zomer van 2019 verscheen. In de loop van 2020 maakte ik auteursportretten voor meerdere boeken bij dezelfde uitgeverij.

Persoonlijk werk en concertfoto's werden tentoongesteld in Kunstencentrum De Werf - Aalst (2018), tijdens 't Endezomer festival (2018), in het Flagship office van BNP Paribas Fortis - Gent (2019), op Brugge Foto (2020), in Volkskundemuseum Brugge (2020), in ArtA'A Aalter (2021) en tijdens de biënnale van de rotary van Aalter (2021).

Ik publiceerde drie fotoboeken in eigen beheer: "gent persoonlijk" (2015), "Onderweg" (2020) en 'De Acterkant" (2021)

De Gentenaar // De Leiding // BOOMTOWN festival // Kom Op Tegen Kanker // ILEP // Gemeente Aalter // JC Kadans // Bakkerij Smets Kanne // Handelsbeurs muziekcentrum //  't Endezomer Festival // Nieuwsblad // Otholith bvba // Trends // Gent Festival van Vlaanderen // Cactus Muziekcentrum // De Standaard // Hoeve De Bies // B-Rock Orchestra // Robinetto // Dopper // Rotary Club Aalter // BNP Paribas Fortis // FertiPro NV // Luminous Dash // Jazz&Mo Muziek Magazine // Damiaan Actie // Academie Aalter // Provincie Oost-Vlaanderen // Uitgeverij LANNOO // Fitnessketen DeBeweegstudio // Symfonieorkest Vlaanderen // Klassiek Leeft festival // Antwerps Symfony Orkest // Inside Management

AALTER logo.png
gentfestivalvanvlaanderen_logo.png
fertipro logo.jpg
otholith_logo.png
ddinterieur_logo.png
provincie oost-vlaanderen logo.png
Lannoo logo.png
handelsbeurs logo.jpg
Boomtown_logo.jpg
robinetto_logo.jpeg